– Jag vet var du bor!

Jag vet var du bor. Ja om du bor i Blackeberg, Abrahamsberg, Bromma, Alvik, Beckomberga, Höglandet, Ålsten, Åkeshov, Smedslätten, Nockebyhov eller någon av de andra stadsdelarna i Västerort –  och så hela Ekerö såklart där jag varit verksam i 15 år.

Lokalkännedom, personkemi och rekommendationer är viktigast vid valet av mäklare. Det slår kollegorna på Svensk Fastighetsförmedling fast i senaste undersökning, Bobarometern.


LOKALKÄNNEDOM 25%

PERSONKEMI 13%

REKOMMENDATIONER FRÅN BEKANTA 11%


Man skulle kunna slå ihop listan ovan i ordet TRYGGHET.

Svenskt kvalitetsindex senaste undersökning visar att de mäklare som tar service på allvar också är de som lyckas bäst.
– Det vanliga är att kunden har större förtroende för sin egen aktör än för branschen generellt. I den här branschen är skillnaden betydligt mindre än i andra branscher. De nöjdaste kunderna finns bland de aktörer som lyckas sätta de mjukare frågorna som en viktig del av affären, säger Johan Parmler, vd på Svenskt kvalitetsindex.

Känslan av trygghet och förtroende är något som alltså genomsyrar valet av mäklare – 47 procent av kunderna ansåg det vara det absolut viktigaste.

VI KAN VÅRT VÄSTERORT

Här är några PÄRLOR vi rekommenderar i Blackeberg. Klicka in dig på länken och bläddra gärna vidare i MAGASIN Västerort så får du en bra känsla hur vi presenterar ett boende till försäljning.


PÄRLOR i Blackeberg

 

Lokalt – Globalt – Personligt

På ERA är vi faktiskt hela 33 000 mäklare i 35 länder totalt. Det är många och det är Globalt. För egen del brinner jag för det Lokala och det Personliga. Jag har varit mäklare i 15 år i Västerort och på Ekerö. Jag bor dessutom området och jag är uppväxt här. Jag vågar påstå att jag kan vart enda gatsten här – bostad också. Och jag vet hur livet är här i Västerort. Kolla in några av mina PÄRLOR jag tipsar om ovan. För en bostad handlar mer om de fyra väggarna du köpt. Det handlar om området, parkerna, affärerna och så människorna såklart.
Hör av dig eller kom in på en kaffe så ska jag berätta var du bor.

Titta in till våra Bostäder här >>>

 

Advertisement
Loading

– Jag vet var du bor!

ANNONS: Kom gärna förbi kontoret på Blackebergsplan 5. Jag bjuder på en fika. Jag vet var du...

Loading
INNE OCH UTE
Loading

NYHETER
Loading

En av tio hushåll har en mille på banken

En av tio hushåll uppger att de har mer än 1 miljon kronor i banksparande. En stor majoritet har mer än 100 000 kronor. Samtidigt har 7 procent av alla hushåll mindre än 10 000 kronor på banken.

Svenskarna skippar duschen i toaletten

Japanska duschtoaletter blir allt vanligare utomlands, men i Sverige är de trendiga toaletterna fortfarande sällsynta. Det kan mycket väl bero på okunskap och fördomar.

PÄRLAN
Loading
NYHETER
Loading
EKONOMI
Loading

NYHETER

Loading

Här är sommarens godaste extraknäck i Borlänge

Har du någon gång drömt om att få betalt för att gå omkring i Borlänge och äta? Onlinepizza letar för femte året i rad efter hungriga personer med förkärlek för sociala medier och video- och bild-produktion.

Små hus växer mest och bäst i små kommuner

År 2018 bodde drygt 48 procent av hushållen i flerbostadshus och 44 procent i småhus. Övriga hushåll bor exempelvis i en specialbostad som kan vara en studentlägenhet eller ett äldreboende.

Samverkan ger färre inbrott och ökad trygghet i områden

Nyligen presenterade organisationen Samverkan mot brott (SAMBO) resultatet av en två år lång studie över hur antalet brott i ett bostadsområde påverkas av grannsamverkan – det vill säga när de boende i ett område under organiserade former håller uppsikt över varandras boende och upprättar kommunikationskanaler för misstänkta händelser.

“Ännu liten risk att skandal går ut över bolånekunderna”

Nu vet vi had de sysslar med på banken – egentligen. Skandalen i Swedbank skapor oro hos kunder med bolån. Åtminstone ett ratingbolag ha satt banken på observationslista, vilket innebär att man inom 90 dagar kan komma att sänka bankens kreditbetyg. 

Hittar du ingen bostad – vad sägs om att bo i husbilen?

I dagsläget har 243 av Sveriges 290 kommuner bostadsbrist, över en miljon svenskar står i bostadskö och unga och invandrare kommer inte in på bostadsmarknaden. Samtidigt tycker många att priserna är för höga. En av Sveriges största mäklarföretag har kommit på en lösning: husbilen!

Citatet

Krönikan

Magasin Era

Magasin ERA

INSPIRATION

 • Hej mitt vinterland lofsdalen fjllen sn vintersnart foto enform
 • P besk i fina Sigtuna destinationsigtuna sigtuna hst foto enform
 • I ett hav av tygprover Vljer tyg till soffor
 • Frisk morgon fjllen sn natur foto enform hrjedalen
 • Skulle grna behlla hstfrgerna ett tag till men det r
 • Samlar inspiration till ett kk t en kund Fastnade fr
 • Hstfrger lofsdalen fjllen hst autumn foto enform
 • Hsten nd hst fjllen lofsdalen autumn hrjedalen foto natur

Pärlan

5 Skäl att använda I Copy You

SIFFRAN

är antalet ljuskällor i ett genomsnittligt svenskt hem.